Succesvol ondernemen

De eerste plannen voor het opzetten van een eigen bedrijf zijn gemaakt. En nu? Als startende ondernemer komt er heel wat op je af. Hoe ga ik de start van mijn bedrijf financieren? Hoe maak ik een ondernemingsplan? En hoe zit dat nu precies met de belastingen en de Belastingdienst? Het is allemaal niet niks wat er op je af komt. In deze eerste fase kun je wel wat begeleiding gebruiken.

Hoe zorg ik ervoor dat ik succesvol ga ondernemen?

De meeste mensen starten hun bedrijf vanuit een passie voor hun vakgebied. Alle ondernemerstaken daaromheen vindt men vaak veel minder inspirerend. Begrijpelijk, maar wel jammer. Je verdiepen en tijd steken in een goede opzet van je bedrijf zal alleen maar voordelen opleveren op de langere termijn. Als alle randvoorwaarden degelijk in elkaar steken blijft er meer tijd over voor dat waar je in eerste instantie voor gekozen hebt: het uitoefenen van je vak.

Ik help mensen graag verder bij het realiseren van hun droom. Door te helpen bij het opzetten van een degelijke financiële administratie. Maar ook door het geven van belasting- en verzekeringsadvies en concrete hulp bij het maken van een ondernemingsplan.

Heb je plannen voor het opzetten van een onderneming? Ben je begonnen, maar heb je nog een aantal vragen? Laat mij je verder helpen met een eerste inventariserend gesprek.

Betrokken en betrouwbaar

Accountancy Bouman

​Wolfskuilseweg 80
6542 JL Nijmegen

​024 - 845 45 18

Accountantskantoor Bouman is lid van: