Geen doorsnee accountant

Ron Bouman

Zo word ik vaak omschreven. En daar ben ik best trots op. Ik hou van mijn vak, ben dol op cijfertjes en heb heel duidelijke ideeën over de rol van de accountant.

 

Voor mij is een accountant iemand die er met kennis van zaken voor zorgt dat de financiële en administratieve organisatie op rolletjes loopt. Daarvoor moet je weten wat er op het vakgebied speelt én je moet oog hebben voor de mens die tegenover je zit. Dat laatste wordt nog al eens vergeten in de accountancy.

Sinds 2005

In 2005 heb ik mijn eigen accountancy kantoor opgericht, gedreven door de overtuiging dat dit me de mogelijkheid biedt om een veel persoonlijkere dienstverlening te bieden.

20 Jaar ervaring

In de 20 jaar dat ik als accountant werkzaam ben geweest voor diverse grote en kleine ondernemingen heb ik veel gezien. Vooral dat de dienstverlening naar mijn mening veel persoonlijker kan worden ingekleed. Met die gedachte ben ik in 2005 accountantskantoor Bouman gestart. Een klein no-nonsense kantoor aan de Wolfskuilseweg in Nijmegen.

Financiele rust

Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen financiële rust te geven. Omdat ze weten dat hun administratie bij mij in vertrouwde handen is. En omdat ze weten dat ik de kennis heb om ze goed te adviseren, zodat ze het meeste rendement uit hun organisatie halen. Of die organisatie nou bestaat uit een goedlopend bedrijf met 30 medewerkers, of een huishouden bestaande uit twee personen. Financiële zekerheid voor iedereen. Daar sta ik voor. Dat is Bouman.

“Een bezoekje aan de accountant, voorheen een ongemakkelijke bezigheid, is bij Ron altijd een klein feestje. Hij neemt alle tijd voor je, is belangstellend en geeft op een begrijpelijke manier antwoord op financiële vragen. Voor mij nooit een groot accountancykantoor meer.”
- Michael Harreveld

Accountancy Bouman staat voor :

  • Snelle service en scherpe prioriteitsstelling
  • Tijdige afhandeling van lopende zaken
  • Goede dossierkennis
  • Eerlijke tarieven
  • Financiële rust voor een redelijke prijs

Bij mij is een afspraak meer dan alleen een consult; het is als een warm bad waarin je je direct op je gemak voelt. Maar vergeet niet, naast comfort ben ik ook niet bang om kritische vragen te stellen. Mijn doel? Jouw comfort combineren met maximaal financieel rendement.

 

Financiële zekerheid is een recht voor iedereen. Mijn expertise is beschikbaar zonder exorbitante kosten. We spreken van tevoren duidelijk af wat er moet gebeuren en tegen welk tarief. Geen onaangename verrassingen. Vragen over facturen zijn bij mij verleden tijd.

Maak een afspraak

Spreekt deze werkwijze u ook aan? Kom dan eens langs aan de Wolfskuilseweg in Nijmegen. De koffie staat klaar.