Ron Bouman

Geen doorsnee accountant
Zo word ik vaak omschreven. En daar ben ik best trots op. Ik hou van mijn vak, ben dol op cijfertjes en heb heel duidelijke ideeën over de rol van de accountant.

Voor mij is een accountant iemand die er met kennis van zaken voor zorgt dat de financiële en administratieve organisatie op rolletjes loopt. Daarvoor moet je weten wat er op het vakgebied speelt én je moet oog hebben voor de mens die tegenover je zit. Dat laatste wordt nog al eens vergeten in de accountancy.

In de 18 jaar dat ik als accountant werkzaam ben geweest voor diverse grote en kleine ondernemingen heb ik veel gezien. Vooral dat de dienstverlening naar mijn mening veel persoonlijker kan worden ingekleed. Met die gedachte ben ik in 2005 accountantskantoor Bouman gestart. Een klein no-nonsense kantoor aan de Wolfskuilseweg in Nijmegen.

Een accountantskantoor dat een hecht klantencontact hoog in het vaandel heeft staan.

Mijn persoonlijke drijfveer is om mensen financiële rust te geven. Omdat ze weten dat hun administratie bij mij in vertrouwde handen is. En omdat ze weten dat ik de kennis heb om ze goed te adviseren, zodat ze het meeste rendement uit hun organisatie halen. Of die organisatie nou bestaat uit een goedlopend bedrijf met 30 medewerkers, of een huishouden bestaande uit twee personen. Financiële zekerheid voor iedereen. Daar sta ik voor. Dat is Bouman.

Betrokken en betrouwbaar

Accountancy Bouman

​Wolfskuilseweg 80
6542 JL Nijmegen

​024 - 845 45 18

Accountantskantoor Bouman is lid van: