Ondersteuning controle​

Ondernemingen die niet verplicht zijn om een officiële accountantscontrole te laten uitvoeren kiezen er vaak toch voor om de jaarrekening te laten controleren. Belanghebbenden kunnen hier om vragen. Maar belangrijker nog is dat u zelf een goed beeld krijgt van uw onderneming. U krijgt inzicht in welke mate u de doelstellingen bereikt en of alle risico’s goed zijn afgedicht.

De accountant geeft inzicht en advies

Beoordeling… Controle… Het klinkt allemaal behoorlijk serieus. En dat is het ook. Een gedegen financiële administratie geeft inzicht. Voor u, maar zeker ook voor derden. Verzekeringsmaatschappijen en kredietverstrekkers. Ik kan u helpen goed beslagen ten ijs te komen en vertel u graag meer over hoe ik dit denk​ aan te pakken.

Efficiency in de werkprocessen, inzicht in de BTW administratie en belastingregels, een goede interne controle. Allemaal zaken die u helpen bij uw bedrijfsvoering. Zaken die geld opbrengen. Maar vooral zaken, die als ze goed geregeld zijn, rust brengen. Financiële rust en zekerheid.

Contact opnemen

Een eerste gesprek is uiteraard altijd vrijblijvend. Gaat uw voorkeur ernaar uit dat ik bij ú langskom dan is dat ook geen enkel probleem.