Bedrijfsadvies

Ondernemen is keuzes maken. De juiste keuze op het juiste moment, dat is belangrijk. Daarbij rekening houdend met de fase waarin de onderneming zich bevindt. Maar niet alleen die van de onderneming. Ook persoonlijke ontwikkelingen spelen een rol. Er zijn veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden om te kunnen groeien.

Wat doe ik?

Wat ik doe is mensen begeleiden bij het behalen van hun doelen. Simpelweg door als buitenstaander, met kennis van zaken, naar de interne processen te kijken. Ik begeleid starters, adviseer ondernemers bij het maken van een doorstart en ondersteun bij bedrijfsovername en bedrijfsbeëindiging. De juiste keuzes op het juiste moment…. dát blijft in alles het belangrijkste.

Efficiency in de werkprocessen, inzicht in de BTW administratie en belastingregels, een goede interne controle. Allemaal zaken die u helpen bij uw bedrijfsvoering. Zaken die geld opbrengen. Maar vooral zaken, die als ze goed geregeld zijn, rust brengen. Financiële rust en zekerheid.

Contact opnemen

Hindernissen omzetten naar kansen, door ingewikkelde wet- en regelgeving helder uit te leggen. Altijd mooi als ik dat kan bewerkstelligen. Worstelt u ook met bedrijfsvraagstukken? Ik laat er graag mijn onafhankelijke blik over gaan.